ДОБРЕ ДОШЛИ!

Благодарим Ви, че посетихте iPlace.bg, където ще намерите хиляди висококачествени продукти. Един бърз преглед на нашия уебсайт ще Ви разкрие огромно разнообразие от висококачествени аксесоари за iPhone, iPad и Samsung.


НАШЕТО ИМЕ

Визитката на iPlace.bg са хилядите изпълнени поръчки и хилядите доволни клиенти, които са нашата гордост. Те ни карат да продължаваме напред и да следваме нашата мисия - предлагането на висококачествени аскесоари за мобилни устройства.


НАШАТА ИСТОРИЯ

iPlace.bg е интернет магазин, с дългогодишен опит, и от момента на създаването на iPlace, нашата цел е да предложим първокласно, бързо обслужване и висококачествени продукти. Продуктите, които ще намерите тук, вече са станали неизменна част от ежедневието на собствениците на iPhone, iPad и Samsung.

iPlace.bg е интернет магазин за аксесоари, който е създаден в отговор на нарастващото търсене на аксесоари за мобилни телефони и таблети.

Тук ще намерите голямо разнообразие от издържливи и стилни продукти, отговарящи на всеки вкус, нужди и предпочитания - калъфи, панели, слушалки, защитни фолиа, батерии, кабели, зарядни устройства и много други.


НИЕ ОБЕЩАВАМЕ

Нашият екип Ви обещава:

- голямо разнообразие от висококачествени продукти
- първокласно обслужване от нашия екип
- отговор на всички Ваши въпроси
- бърза доставка
- коректно отношение