Как да слушаме Youtube съдържание при заключен iPhone, без да плащаме? Лесно.

Ако използвате Youtube на Вашия iPhone, със сигурност сте забелязали, че приложението не позволява да заключите телефона и да слушате музика или подкаст без дисплеят да хаби батерията.

Youtube е безплатна платформа, но има някои ограничения, които да ни стимулират да си платим за Youtube Music или Premium.

Youtube Music е предвиден за да слушате музика и друго съдържание, но с реклами. Този абонамент позволява да слушате съдържание при заключен телефон. В допълнение Premium премахва рекламите, за да не Ви досаждат.

Ако не искате да плащате абонамент, но искате да използвате Youtube за слушане на музика или подкаст, докато тренирате, например, при заключен iPhone, без дисплеят да хаби батерията, имаме решение за Вас.

Този трик е подходящ за слушане на по-дълги клипове, като например дълги музикални миксове или подкаст. Причината е, че не можете да пропуснете рекламите между клиповете и да изберете следващ клип, без да отключите телефона.

Към днешна дата, този „трик“ работи успешно, и ето как да го използвате.

  • Отворете Safari и отворете www.youtube.com
  • Приемете бисквитките и след като зареди страницата, натиснете „аА“ в адрес бара на Safari. От менюто, което ще се появи, изберете „Request Desktop Website“.
  • Изберете си видео съдържание и вече ще можете да заключите телефона и да слушате, без да се налага дисплеят да работи през цялото време.

Последвайте ни в Instagram и Facebook за още полезна информация:

Аксесоари за iPhone 14

За да се уверите, че Вашият iPhone 14 е здрав и непокътнат, разгледайте нашите налични калъфи / кейсове, и защитни протектори за iPhone 14 / 14 Plus / 14 Pro / 14 Pro Max.