Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Apple iOS 8.4 вече може да бъде инсталирана, като вече включва новата услуга Apple Music

Дата: 2015-06-30


Apple iOS 8.4 вече може да бъде изтеглена и инсталирана на всички устройства, които поддържат iOS 8. Както винаги, обновлението може да бъде направено от Setting - General - Software Update. Разбира се, обновлението може да бъде направено и чрез iTunes софтуера на Вашия компютър.

Версия 8.4 е с големина 150-350MB и от Apple съобщават за фиксирани бъгове и направени подобрения в работата и стабилността на iOS, без да назовават какви са конкретните проблеми, които са разрешени с тази версия.

В тази версия на операционната система намери място новата, очаквана услуга Apple Music. Услугата е достъпна в повече от 100 държави по света, включително и България. Приложението дава достъп до над 30 милиона музикални произведения от различни изпълнители, както и 24 часова радиостанция, която може да пуска любимите Ви изпълнители и песни. Както се предполага, услугата не е безплатна - цената и е $9.99 на месец. След инсталирането на iOS 8.4 всички потребители ще получат 3 месеца безплатен тест период, в който да изпробват новото приложение преди да решат дали са готови да заплатят за него.

По-късно тази година се очаква и версия iOS 9, за която можете да прочетете повече ТУК.

Както винаги, съветваме всички потребители да използват възможно най-новата версия на операционната система iOS.