Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Apple iOS 9 вече е достъпна за изтегляне и инсталиране на всички устройства, които я поддържат

Дата: 2015-09-16


След като вече видяхме последните продукти, които Apple представиха на 9-ти септември, сега вече можем да инсталираме и най-новата версия на операционната система iOS. На своята пресконференция, от компанията обещаха, че iOS 9 ще бъде достъпна на 16-ти септември и това вече е факт.

Обновлението до версия iOS 9 можете да направите по два начина - през Software Update менюто в настройките на Вашето устройство, или чрез iTunes софтуера на Вашето PC или Mac. Apple iOS 9 е с големина около 1 гигабайт, но за да го инсталирате ще Ви бъдат необходими от 2 до 3 гигабайта свободно пространство.

Преди да инсталирате най-новата операционна система на Apple, можете да прочетете повече за iOS 9 и за част от новостите, които носи - ТУК.

Съвместимите с iOS 9 устройства са iPhone 4S, iPhone 5/5S/5C, iPhone 6/6S, iPhone 6/6S Plus, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad 2/3/4/Air/Air 2, iPad Pro и iPod Touch 5/6. Трябва да се отбележи, че хората с iPhone 4 няма да могат да инсталират iOS 9 на своите смартфони.