Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Apple официално пусна ъпдейт 9.0.2 на своята операционна система за iPhone и iPad

Дата: 2015-10-01

 

Две седмици след появата на iOS 9, Apple iOS 9.0.2 вече може да бъде изтеглена и инсталирана на всички устройства, които поддържат iOS 9. Както винаги, обновлението може да бъде направено от Settings - General - Software Update. Разбира се, обновлението може да бъде направено и чрез iTunes софтуера.

Версия 9.0.2 е с големина 20-100MB и от Apple съобщават за фиксирани бъгове и направени подобрения в работата и стабилността на iOS. Apple са пуснали следния списък с проблеми, които са разрешени в новата версия:

- бъг с бутона за включване и изключване на мобилния интернет
- проблем с iMessage, при който някои потребители не могат да го активират и използват
- бъг с автоматичния iCould Backup, който може да бъде прекъснат при пускане на ръчен такъв
– погрешно завъртане на екрана при получаване на известия
- подобрена е стабилността на приложението Podcasts

Както винаги, съветваме всички потребители да използват възможно най-новата версия на операционната система iOS за да се радват на възможно най-безпроблемна работа на своите устройства. Надяваме се проблемите с бавната работа на телефоните, които някои потребители срещат във версии iOS 9 и iOS 9.0.1 да са отстранени.

Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6S, iPhone 6/6S Plus, iPhone 5/5S, iPhone 5C и iPhone 4/4S.