Валута: BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Apple iOS 9.1 вече може да бъде изтеглен и инсталиран на Вашите iPhone и iPad устройства

Дата: 2015-10-22


Apple пуснаха нова версия на тяхната операционна система - iOS 9.1. Версията вече е достъпна за изтегляне за iPhone и iPad устройствата, които поддържат iOS 9.

Както обикновено, обновлението ще поправи бъгове, грешки и ще добави подобрения в производителността на Вашите телефони. От излизането на iOS 9 получихме доста оплаквания относно бавната работа на iPhone и iPad, надяваме се проблемите да са решени в iOS 9.1.

От компанията обявяват следните новости:

- Live Photos вече ще разпознава кога вдигате или сваляте телефона за да може тези движения да не се записват
- Над 150 нови Emoji икони с поддръжка на Unicode 7.0 и Unicode 8.0 (можете да ги разгледате по-долу)Освен горепосоченото, изглежда от Apple най-после са решили да добавят възможност да бъдат изключени снимките към контактите. Това може да бъде направено от Messages -> Settings -> Show Contact Photos.

Обновлението е с големина 150-350Mb, в зависимост от Вашето устройство и, както винаги, екипът на iPlace.bg Ви съветва да използвате последната версия на iOS за да се радвате на възможно най-безпроблемна работа с Вашия iPhone или iPad.


Ако имате нужда от защита на Вашия iPhone, можете да разгледате и нашите налични предложения за калъфи/панели за iPhone, като в зависимост от Вашия модел, можете да посетите следните линкове: iPhone 6/6SiPhone 6/6S PlusiPhone 5/5SiPhone 5C и iPhone 4/4S.